Yritys

Juha Tuomainen Oy on tamperelainen hiontaan erikoistunut konepaja. Yhden miehen yrityksenä vuonna 1989 aloittanut Juha Tuomainen Oy on kasvanut yli kymmenen hiojan konepajaksi. Ennen yrityksen perustamista Juha Tuomainen kerrytti kokemusta työskentelemällä isoissa konepajoissa Tampereella. Tämän myötä hänelle syntyi ajatus hiontaan erikoistuneesta konepajasta. Vuonna 1989 Juha Tuomainen Oy aloitti virallisesti yhden miehen yrityksenä Tampereella Vilusenharjulla. Asiakaskunta kasvoi ajan myötä, uusia työntekijöitä palkattiin ja uusiin koneisiin investoitiin. Tilojen puutteen vuoksi yritys osti vuonna 2004 Tampereen Leinolasta isommat tuotantotilat.

Toimintaperiaatteet

Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja luotettavaa palvelua, ja siten varmistamme asiakastyytyväisyyden. Tyytyväiset asiakkaamme luovat edellytykset pitkäjänteiselle toiminnalle ja kannattavuudelle. Toimimme lakien, sopimusten ja meille asetettujen lupien ja velvoitteiden mukaisesti; toimintamme pohjana on ISO 9001-standardiin perustuva johtamisjärjestelmä. Siisteys ja järjestys luovat perustan laadukkaalle ja turvalliselle toiminnalle.

Yhteiskuntavastuu

Juha Tuomainen Oy haluaa olla kehittämässä Suomen teknologiateollisuutta. Katse on vahvasti tulevaisuudessa ja muutokset Suomen teknologiateollisuudessa nähdään mahdollisuutena. Yrityksessä pidetään tärkeänä kommunikointia asiakkaiden ja jalostusketjun muiden osapuolten kanssa, mikä takaa kappaletuotannon laadun ja tuottavuuden kehittymisen. Vastuullisena yrityksenä Juha Tuomainen Oy panostaa ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen yhteistyössä paikallisten oppilaitosten kanssa.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.